Термопомпа Daikin ALTHERMA LT ERLQ006CV6

Вашата оценка:

Коментари (0)

Категория: Термопомпи Въздух/Вода

Производител: Климатици DAIKIN

Прегледано: 29 пъти

Обща цена:
по запитване лв.

Добави в списъка с желания

Altherma може да бъде конфигурирана по три начина - моноенергетично, моновалентно и бивалентно. Така може да се оптимизира балансът между трайните инвестиции и текущите разходи, както и да се увеличат видовете приложения, за които тя може да се използва.
Освен тези три конфигурации системата Altherma може също така да бъде комбинирана с алтернативни възобновяеми енергийни източници като слънчеви панели за домашно отопление с гореща вода. Altherma системата може идеално да се комбинира със соларни панели за производство на топла вода. Слънцето ни дава от 30 до 70% от необходимата енергия за топла вода. Altherma, комплексно решение с мисъл за бъдещето.
Външно тяло - Извлича топлината от външния въздух и води до достатъчно висока температура за топласнабдяване.Тази топлина се пренася към вътрешното тяло чрез хладилен агент чрез тръби.
Вътрешното тяло - получава топлината от външното тяло и допълнително увеличава температурата, позволява на водата, температура до 80 ° C за отопление чрез радиатори и за битова гореща вода.
Вътрешен резервоар за топла вода - Възможност за използване на гореща вода за битови нужди без да е необходим допълнителен електрически нагревател. Бързото загряване на водата означава необходимост от по-малки бойлери.

Климатици Пловдив

Техническа характ.

MоделDaikin ALTHERMA LT ERLQ006CV6 външно тялоВътрешно тялоERLQ006CV6
Външно тяло
ПараметриМ. ед.Вътрешно тялоВъншно тяло
Капацитет на охлажданеkW6,001 / 4,582
Капацитет на отоплениеkW6,763 / 4,844
Изсушаване
Циркулация на въздуха
Консумиран токОхлаждане
Отопление
Консумирана мощностОхлаждане
Отопление
Коефициент на преобразуванеОхлаждане(EER)3,453 / 2,344
Отопление(COP)4,741 / 3,662
РазмериВисочинаmm735
Широчинаmm832
Дължинаmm307
Тегло(нето)
Диаметър на тръбата
макс.дължина на тръбите
Денивелация
ШумdB(A)4849
Фреон
Напрежение/фаза/честота